Het betrouwbaar blijven werken van geautomatiseerde installaties is belangrijk. Ongewenste stilstand doordat een besturingssysteem even niet in de lucht is, brengt al snel hoge kosten teweeg door productieverlies met vaak flinke gevolgen voor logistiek keten waarin ze opereren. Preventief en correctief onderhoud van de besturingsinstallatie is hiermee een absolute noodzaak, maar minstens net zo belangrijk is continue aandacht voor aanpassingen die het proces of de installatie steeds beter laten functioneren.

Daarnaast dwingen maatregelen voor cybersecurity af dat digitale systemen continue worden ge-update met de laatste patches en firmware. Leveranciers van systemen en software pakketen ondersteunen de laatste versies steeds korter zodat bij bijblijven essentieel is om na een aantal jaren niet volledig opnieuw te moeten beginnen. Dit vraagt echt een andere manier van beheer dan tot nu toe veelal gebruikelijk in de industrie of infrastructuur.

Brisq kan u ondersteunen in het beheer van de systemen. Met heldere afspraken die we vastleggen in een service level agreement. Omdat ons werk kennis intensief is werken we met een vast team van specialisten die het beheer voor u uitvoeren. Tevens stellen wij voor elk onderhoudscontract een servicehandboek op, zodat de betrokkenen binnen uw organisatie snel onze hulp kunnen inschakelen en op de juiste wijze gerapporteerd worden. We houden uw machines en installaties graag in beweging.