Werken bij Brisq

Zet jij ook machines en installaties in beweging?

Welkom bij Brisq!

Brisq is op zoek naar gemotiveerde, technische professionals en ondersteunend personeel. We willen graag jouw talent inzetten en verder ontwikkelen.

Medewerkers van Brisq delen allemaal een passie voor het vakgebied: het tot leven brengen van machines en installaties. Dat zit al in onze naam: to brisk betekent verlevendigen. En dat met de q van quality, dus op een professioneel niveau.

De professionals van Brisq zijn slim in het toepassen van (nieuwe) ontwikkelingen in ons vakgebied om de maakindustrie en geautomatiseerde infrastructuur in Nederland te versterken. Nederland slimmer maken, door op een slimme manier te maken, noemen we dat.

Ben je nieuwsgierig en wil je met jouw ervaring en een beetje eigen wijsheid ook bijdragen aan duurzame oplossingen die langdurig hun waarde behouden? Bel of mail ons dan om kennis te maken!

Aan het verbeteren van je professionaliteit zit nooit een einde. We blijven medewerkers uitdagen om zich te ontwikkelen in gave projecten waarbij je kan rekenen op collega’s om je hierin te ondersteunen. Coaching, training en opleidingen zijn beschikbaar om jouw kennis en vaardigheden op een hoger niveau te brengen. Niet alleen aan de technische kant, maar minstens evenveel op persoonlijke vaardigheden en methodieken om professioneler te kunnen werken. We vinden een open bedrijfscultuur belangrijk waarin je mag leren en elkaar kan ondersteunen. We stimuleren dat door zowel leuke als leerzame bedrijfsbijeenkomsten waarin het onderling contact voorop staat.

We vragen onze medewerkers lenig te blijven in hun doen en denken. Daar horen ook arbeidsvoorwaarden bij die de nodige flexibiliteit bieden. Afhankelijk van de functie bevatten deze keuzes voor een leaseauto of mobiliteitsvergoeding, vrije keuze van smartphone, regelingen voor thuiswerken, tijd-voor-tijd regelingen en variabele werktijden, om er een paar te noemen. We vinden het belangrijk dat jij optimaal kan functioneren en dat kan combineren met je privésituatie thuis.

Zodra we jouw sollicitatie ontvangen hebben, begint de sollicitatieprocedure.

Heb je al vragen voordat je bij ons op gesprek komt? Breng dan een bezoek aan onze pagina met veelgestelde vragen.

Behoefte aan persoonlijk contact? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een gesprek.