Functie

Ervaring met Siemens, Schneider, systemen op basis van Codesys of Allen-Bradley? Eerder besturingsoplossingen ontworpen en gebouwd? Wil je je daarnaast ontwikkelen of verder verdiepen in de machinebouw, productie-industrie of procesbesturing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een uitdagende baan!

Over Brisq

Technische innovaties veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Brisq , specialist op het gebied van industriële automatisering waarmee we deze innovaties (mede) mogelijk maken. We brengen machines en installaties tot leven. Door openheid en oplossingsgerichtheid willen we een gewaardeerde partner zijn om voor en mee te werken. Betrouwbaar samen werken aan duurzame relaties en oplossingen, daar gaan we voor. Vanuit 3 kantoren in Nederland werken ongeveer 70 engineers met passie aan uitdagende oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als control engineer PLC/SCADA ontwerp en bouw je besturingsoplossingen voor onze klanten. Je werkt nauw samen met onze opdrachtgevers en je collega’s om tot passende oplossingen te komen. Behalve de uitdaging in het ontwerpen, programmeren, testen en in bedrijf stellen, ga je ook aan de slag met:

Wie ben jij?

Daarnaast is het een pre als je:

Wat kun je van Brisq verwachten?

Brisq hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt je hiervoor uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Verder krijg je arbeidsvoorwaarden die je naar jouw persoonlijke situatie kunt inzetten:

Overige informatie

Heb je na het lezen van de vacature vragen of wil je gewoon eens een kop koffie komen doen om te inventariseren of dit wat voor je is? Neem dan contact met de unit manager van je dichtstbijzijnde vestiging:

Word je enthousiast van deze vacature? Aarzel dan niet en reageer direct via recruitment@brisq.nl.
Wij laten het aan jou over op welke wijze je jezelf aan ons wilt voorstellen.