Expertises

Brisq ondersteunt haar klanten met expertise op het hele gebied tussen sensor en ERP systeem. Het omvat expertise van besturingssystemen, systemen voor de bediening van en systemen voor het regisseren van en rapporteren over productie installaties en infrastructuur.

De integratie tussen deze lagen en met andere systemen maken het geheel tot een harmonieus werkend geheel.  Naast het integreren is het onderbrengen van de juiste functies op de juiste plek en dus het opzetten van een goede architectuur een belangrijk onderdeel van onze expertise.

Control engineering

  Elk marktsegment en elke toepassing kent zijn specifieke control en besturingssystemen die hierop zijn toegesneden. Brisq heeft kennis van DCS, PLC, (soft)PLC, veiligheidssystemen en robotica.

Monitoring & supervising

Moderne machines en installaties vragen om een ergonomische human-machine interface. Ontworpen voor een specifieke rol die de operator begeleidt. Brisq realiseert SCADA, HMI en web gebaseerde systemen.

Operations & manufacturing

 In uw productieproces ontstaat veel waardevolle informatie en het heeft orders en recepten nodig om te kunnen functioneren. Op basis van standaarden zoals ISA-95 en OEE maken we machines en fabrieken nog efficiënter.

Hardware engineering

Modulair ontwerpen van elektrotechnische installaties, het specificeren en selecteren van de te gebruiken componenten en het begeleiden uw e-tekenaars, dat is wat Brisq uitvoert met behulp van moderne software tooling.

Onze marktoplossingen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Brisq helpt u graag bij de verbetering van productiebesturingen en procesautomatisering.
Neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail of telefoon.