Over brisq

De historie van Brisq Automation gaat terug tot 2012. Met de oprichting van Gain Noord bv en Gain ZuidOost bv zijn de oprichters Mark Kuiper en Arnold de Goederen gestart met het opbouwen van een vestiging om klanten verder te helpen op het gebied van de industriële en technische automatisering.

Na hun vertrek bij Imtech Automation Solutions waar ze allebei een eigen vestiging hebben geleid hebben ze de eerste 10 jaar succesvol bijgedragen aan de ontwikkeling van Gain Automation Technology. Vanaf 2022 gaan ze zelfstandig verder onder de naam Brisq Automation en veranderen de namen van Gain Noord bv en Gain ZuidOost bv in respectievelijk Brisq Noord bv en Brisq Zuid bv.

Inmiddels mag Brisq met drie kantoren en ongeveer 70 ingenieurs in vaste dienst veel Nederlandse machinebouwers, productiebedrijven, aannemers, en infrastructuur beheerders al lang tot haar klantenkring rekenen.

Missie

De steeds verdergaande automatisering en digitalisering van machines, installaties en infrastructuur en het tekort aan expertise, maakt dat we slimmer zullen moeten gaan werken. Daarnaast worden de vraagstukken in de markt voor industriële automatisering steeds complexer. Dat vraagt intelligentie aan aanbiederszijde.

Brisq ’s missie is het versterken van de maak- en productie-industrie en de geautomatiseerde infrastructuur in Nederland. Dit doen we door als automation partner de doelen van onze klanten mogelijk te maken.

Door openheid en oplossingsgerichtheid willen we een gewaardeerde partner zijn om voor en mee te werken. Betrouwbaar samen werken aan duurzame relaties en oplossingen, daar gaan we voor.

Cultuur

Brisq werkt aan een bedrijfscultuur waarin openheid en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn. Waar medewerkers gestimuleerd worden om zichzelf verder te ontwikkelen en waar je gewaardeerd wordt, ook al gaat er soms iets niet helemaal goed.

Want je voelt je prettig als je kunt bijdragen aan het succes van je eigen organisatie en die van de klant. Dan moet je wel in je kracht kunnen komen.

Waarom Brisq?

Units en kantoren

Brisq heeft twee business units van waaruit de oplossingen en diensten aan de klant worden geleverd: Brisq Noord met vestigingen in Amersfoort en Hengelo en Brisq Zuid in Best.

Als opdrachtgever heeft u altijd één aanspreekpunt, namelijk uw accountmanager in de regio.

Onze shared services zijn ondergebracht in Brisq Automation B.V.

Administratieve informatie

Brisq Noord b.v. 

KvK-nummer: 54651093

BTW-nummer: NL8513.87.160.B01

Bank rek.: NL92 RABO 0163 3729 77

Brisq Zuid b.v. 

KvK-nummer: 54609275

BTW-nummer: NL8513.70.536.B01

Bank rek: NL46 RABO 0161 9556 65

Brisq Automation b.v (shared services)

KvK-nummer: 86471546

BTW-nummer: NL8639.78.988.B01

Onze partners

Brisq werkt met meerdere strategische partners samen om klanten de beste oplossing te bieden. Als onafhankelijke integrator bieden wij oplossingen met systemen van verschillende partners en bij de keuze kijken wij ook duidelijk naar uw voorkeuren. 

 

Bekijk al onze partners

Ons team

Mark Kuiper

Managing partner van Brisq en verantwoordelijk voor regio Noord, met een technische achtergrond en ervaring in projectleiding en commercie.

Vanuit de passie voor Automation gedreven om de Nederlandse industrie concurrerend te houden en engineers uit te dagen om te excelleren in hun vakgebied.

Arnold de Goederen

Managing partner van Brisq en verantwoordelijk voor de regio Zuid. Entrepreneur & engineer. Mensen-mens. 

Inhoudelijke automatiseringskennis vanuit zijn engineeringsachtergrond, via verbreding naar winst & verliesverantwoordelijkheid voor een complete business unit.

Sjef de Jong

Unit Manager voor de regio oost-Nederland met ervaring op het gebied van engineering, operationeel- en projectmanagement. 

Oplossings- en klantgericht in het vakgebied van industriële automatisering van sensor tot en met MES. Stimuleert medewerkers door uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden te geven, zodat ze kunnen groeien en leren.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Brisq helpt u graag bij de verbetering van productiebesturingen en procesautomatisering.
Neem vrijblijvend contact op met ons op via e-mail of telefoon.