Functie

Uitgebreide ervaring met het analyseren, ontwerpen en implementeren van proces- en productiebesturingssystemen binnen een industriële omgeving? Toe aan een uitdaging om jezelf nog verder te specialiseren op het gebied van industriële automatisering?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We zijn op zoek naar een Consultant Industriële Automatisering die bij ons zijn expertise nog verder wil ontwikkelen.

Over Brisq

Technische innovaties veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Brisq, specialist op het gebied van industriële automatisering waarmee we deze innovaties mogelijk maken. We brengen machines en installaties tot leven. Door openheid en oplossingsgerichtheid willen we een gewaardeerde partner zijn om voor en mee te werken. Betrouwbaar samen werken aan duurzame relaties en oplossingen, daar gaan we voor. Vanuit 3 kantoren in Nederland werken ongeveer 70 engineers met passie aan uitdagende oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden

In de functie van Consultant IA maak je gebruik van jouw uitgebreide kennis en ervaring waarmee je onze klanten adviseert in het opzetten, verbeteren en/of onderhouden van hun technische proces- en/of  productiebesturingsinstallaties. Je bent in staat om een complexe probleemstelling systematisch te analyseren en weet vervolgens een conceptuele oplossing te formuleren.

Als Consultant onderhoud je een eigen netwerk van relaties en weet je je technische expertise te combineren met een commerciële instelling. In een dergelijke rol zorg je er natuurlijk voor dat je op de hoogte blijft van de actuele technologische ontwikkelingen in het vakgebied. Bij het opzetten van een project ben je in staat om de afzonderlijke projectfasen – voorstudie, specificatie, ontwerp, implementatie en nazorg – op een globaal niveau te definiëren.

Vanuit eerdere functies heb je ruimschootse ervaring met het ontwerpen en implementeren van besturingsoplossingen. Ook is het opstellen van functionele en technische specificaties je niet onbekend, evenals het maken van een technisch ontwerp. In de rol van Consultant kom je ook in aanraking met:

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van Industriële Automatisering, Elektrotechniek, Embedded Systems Engineering, Technische informatica, Mechatronica of een vergelijkbare opleiding.

Ook heb je al ruim 10 jaar ervaring in het zelfstandig uitvoeren van automatiseringsprojecten op het gebied van industriële processen of infrastructuur. Met name voor eindgebruikers in de (petro)-chemie, farmacie, voedingsmiddelen, olie- & gaswinning, waterbehandeling en/of machine- en apparatenbouw. Verder bezit je:

Jouw vaardigheden beperken zich niet tot enkel de technische competenties. Je herkent jezelf ook in de volgende zaken:

Wat kun je van Brisq verwachten?

Brisq hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt je hiervoor uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt ruimte om je kennis te delen met collega’s en op seminars voor klanten. Onze arbeidsvoorwaarden kan je naar jouw persoonlijke situatie inzetten:

Overige informatie

Heb je na het lezen van de vacature vragen of wil je gewoon eens een kop koffie komen doen om te inventariseren of dit wat voor je is? Neem dan contact met de unit manager van je dichtstbijzijnde vestiging:

Word je enthousiast van deze vacature? Aarzel dan niet en reageer direct via recruitment@brisq.nl.
Wij laten het aan jou over op welke wijze je jezelf aan ons wilt voorstellen.