Heb jij zin om een onderzoek te doen naar de besturing achter alle logistieke systemen? Wat hebben de bagageafhandeling op Schiphol en een schoenendoos bij Zalando met elkaar gemeen?

En vind je het leuk om hier ook echt een ontwerp voor te maken?

Volg jij bijvoorbeeld een opleiding Industriële automatisering of Embedded Systems Engineering dan hebben wij van Brisq Automation een mooie uitdaging voor je!

opdracht

Voor deze opdracht zoeken wij een aantal best practices voor verschillende logistieke systemen. Deze systemen worden vrijwel altijd gemaakt op basis van een PLC besturing die aangestuurd wordt vanuit een bovenliggend systeem. Omdat hier veel verschillende principes toegepast worden willen we hiervoor een aantal basisontwerpen ontwikkelen op basis van een PLC architectuur. Enkele van deze ontwerpen kunnen aansluitend ook gerealiseerd worden.

Voor de integratie met het bovenliggende logistieke systeem zou het mooi zijn als we een standaard interface ontwerp kunnen realiseren.

uitdaging

De uitdaging van deze opdracht is om voor verschillende toepassingen een bruikbare structuur op te zetten. Deze kennis is natuurlijk al aanwezig in de verschillende projecten maar die moet nu samengebracht worden. Omdat deze systemen vaak erg groot en uitgebreid zijn moet er in het ontwerp ook nagedacht worden over codegeneratie en testbaarheid van deze systemen.

Het mooie aan deze opdracht is dat je bij verschillende projecten mag meekijken en veel kennis kan verzamelen over de toegepaste systemen.

toegepaste technieken

Tijdens deze opdracht zal je kennis maken met de volgende technieken en een aantal hiervan zal je ook toepassen in de werkelijke realisatie:

werkomgeving

Je werkt hieraan op ons kantoor in Amersfoort en/of Hengelo-ov tussen verschillende collega’s die werken aan diverse projecten in de industriële en technische automatisering. Als je vragen hebt of even wilt sparren is er altijd wel iemand beschikbaar. Daarnaast zal je door een professional gecoacht worden om het maximale uit jezelf en uit de opdracht te halen.