Functie

Ervaring in de procesindustrie of de infratechniek en ervaring met DCS systemen of hybrid systemen zoals Siemens PCS7?  Weet jij wel raad met het ontwerpen en bouwen van besturingsoplossingen? Look no further! Wij zijn op zoek naar gedreven Control Engineers!

Over Brisq

Technische innovaties veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Brisq, specialist op het gebied van industriële automatisering waarmee we deze innovaties mogelijk maken. We brengen machines en installaties tot leven. Door openheid en oplossingsgerichtheid willen we een gewaardeerde partner zijn om voor en mee te werken. Betrouwbaar samen werken aan duurzame relaties en oplossingen, daar gaan we voor. Vanuit 3 kantoren in Nederland werken ongeveer 70 engineers met passie aan uitdagende oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als control engineer (hybrid) DCS ontwerp en bouw je besturingsoplossingen voor onze klanten. Je werkt nauw samen met onze opdrachtgevers en je collega’s om tot passende oplossingen te komen. Vanuit gebruikerseisen en veelal P&ID’s en Cause & Effect’s, soms aangevuld met een control narrative ga jij aan de slag om een besturingsoplossing te realiseren. Dat doe je door:

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in Elektrotechniek, Industriële Automatisering, Operationele Technologie, Technische Computerkunde, Chemische Technologie of een vergelijkbare opleiding. Verder heb je ervaring hebt met minimaal twee DCS of hybrid DCS systemen is het een pre als je ook ervaring hebt PLC’s. Ook heb je al 3 tot 7 jaar deze of een vergelijkbare functie bekleed.

Wat wij verder graag terug zien is:

Wat kun je van Brisq verwachten?

We hechten veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden je hiervoor uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Verder krijg je als werknemer bij Brisq arbeidsvoorwaarden die naar jouw persoonlijke situatie omgezet worden:

Overige informatie

Heb je na het lezen van de vacature vragen of wil je gewoon eens een kop koffie komen doen om te inventariseren of dit wat voor je is? Neem dan contact met de unit manager van je dichtstbijzijnde vestiging:

Word je enthousiast van deze vacature? Aarzel dan niet en reageer direct via recruitment@brisq.nl.
We laten het aan jou over op welke wijze je jezelf aan ons wilt voorstellen.