Functie

Wil jij de schakel zijn tussen de technische vertaling van de klantwens en het ontwerpen van elektrotechnische oplossingen? Wij zoeken een hardware engineer voor onze uitdagende projecten.

Over Brisq

Technische innovaties veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Brisq, specialist op het gebied van industriële automatisering waarmee we deze innovaties (mede) mogelijk maken. We brengen machines en installaties tot leven. Door openheid en oplossingsgerichtheid willen we een gewaardeerde partner zijn om voor en mee te werken. Betrouwbaar samen werken aan duurzame relaties en oplossingen, daar gaan we voor. Vanuit 3 kantoren in Nederland werken ongeveer 70 engineers met passie aan uitdagende oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als hardware engineer industriële automatisering ontwerp en teken je elektrotechnische besturingsinstallaties ten behoeve van machine- en procesbesturingen voor onze klanten. Je werkt op locatie bij onze opdrachtgever, vanuit ons kantoor of (indien mogelijk) vanuit huis. Naast de uitdaging van het zelfstandig ontwerpen van elektrotechnische industriële besturingen, ga je ook aan de slag met:

Wie ben jij?

Je bent een nieuwsgierige professional die wil bijdragen aan het verder ontwikkelen van Brisq . Je vindt het leuk om in multidisciplinaire projectteams te werken en je hebt een klant- en oplossingsgerichte instelling. Veder heb je:

Wat kun je van Brisq verwachten?

Brisq hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt je hiervoor uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Verder krijg je arbeidsvoorwaarden die je naar jouw persoonlijke situatie kunt inzetten:

Overige informatie

Ben jij toe aan een andere branche en/of klantenkring, meer flexibiliteit en afwisseling in projecten? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet voor een plek in ons team!

Solliciteer door het sturen van je cv met motivatie naar recruitment@brisq.nl

Wil je meer weten over de functie of over Brisq ?
Neem dan contact op met Arnold de Goederen via 06 5059 3521.