Gain Noord bv en Gain ZuidOost bv wijzigen hun naam per 1 november 2022 naar respectievelijk Brisq Noord bv en Brisq Zuid bv.

Deze naamswijziging is onderdeel van een uitgebreide her-focus voor de vestigingen in Amersfoort en Best en toont de toewijding en visie van het bedrijf om machines en installaties van onze klanten tot leven te brengen.

Veel blijft zoals het was:

Wat verandert:

Brisq brengt in beweging

In lijn met de nieuwe naam en visie wordt ook een nieuwe pay-off geïntroduceerd: Brisq brengt in beweging™. Deze slogan sluit aan bij de missie van het bedrijf om als automation partner onze klanten verder te helpen met de steeds complexer wordende automatisering en digitalisering van machines, installaties en infrastructuur. Bij deze nieuwe naam en pay-off hoort ook een nieuwe merkidentiteit, inclusief een nieuw logo in de kleuren blauw en magenta, die staan voor mensgericht, betrouwbaar en vernieuwend.

Als directie van Brisq zijn wij erg blij met deze herfocus en naamswijziging, die veel kansen met zich meebrengt. Het laat zien dat we begrijpen dat organisaties in een steeds veranderende wereld, efficiënter gebruik kunnen maken van nieuwe technologieën in machines en installaties, waarbij de mens de verbindende factor vormt.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.