Ben je een ambitieuze HBO-student in het derde jaar van je opleiding Marketing en/of Communicatie? Dan hebben wij bij Brisq Automation een uitdagende afstudeerstage voor jou! Wij zijn een toonaangevend ingenieursbureau gespecialiseerd in industriële automatisering, met vestigingen in Nederland (Best en Amersfoort) en een team van ca. 80 professionals. Na een recente afsplitsing willen we onze marktbekendheid en omzet vergroten, en daarvoor hebben we jouw expertise nodig.

opdracht

Als afstudeerder/stagiair(e) krijg je de kans om een multimediaal marketing- en communicatieplan op te stellen voor Brisq Automation. Het hoofddoel is het vergroten van onze marktbekendheid en daarmee het stimuleren van de omzet. Specifiek verwachten we de volgende resultaten:

vaardigheden

Om succesvol te zijn in deze afstudeeropdracht, verwachten we dat je beschikt over de volgende vaardigheden:

Werkomgeving

Je werkt hieraan op ons kantoor in Amersfoort, Hengelo-ov of in Best tussen verschillende collega’s die werken aan diverse projecten in de industriële en technische automatisering. Als je vragen hebt of even wilt sparren is er altijd wel iemand beschikbaar. Daarnaast zal je door een professional gecoacht worden om het maximale uit jezelf en uit de opdracht te halen.

Brisq Automation is een ingenieursbureau in de technische- en industriële automatisering.