Functie

Ervaring met Siemens, Beckhoff (TwinCAT) of Allen-Bradley? Eerder besturingsoplossingen ontworpen en gebouwd? Wil je je daarnaast ontwikkelen of verder verdiepen in de machinebouw, productie-industrie of procesbesturing?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een uitdagend project! We zijn op zoek naar een Senior Control Engineer die bij ons zijn expertise nog verder wil verbreden of verdiepen.

Over Brisq

Technische innovaties veranderen de wereld om ons heen. Wij zijn Brisq, specialist op het gebied van industriële automatisering waarmee we deze innovaties mogelijk maken. We brengen machines en installaties tot leven. Door openheid en oplossingsgerichtheid willen we een gewaardeerde partner zijn om voor en mee te werken. Betrouwbaar samen werken aan duurzame relaties en oplossingen, daar gaan we voor. Vanuit 3 kantoren in Nederland werken ongeveer 70 engineers met passie aan uitdagende oplossingen.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Sr. Control Engineer geef je klanten advies over en ontwerp en bouw je besturingsoplossingen voor onze klanten. Je bent technisch verantwoordelijk en kartrekker voor de oplossing. Je werkt projectmatig volgens een vastgestelde projectmethodiek en rapporteert daarover aan de projectleider. Je ontwerpt volgens internationale normen zoals S88, PackML, Systems Engineering en je vertaalt een functioneel ontwerp naar een technische systeem architectuur. Je ontwerp een testaanpak die tot een voldoende robuust resultaat leidt.

Wie ben jij?

Mocht je enkele van bovenstaande kennis en ervaring missen, dan hebben we voldoende mogelijkheden om je hierin op niveau te brengen.

Wat kun je van Brisq verwachten?

Brisq hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt je hiervoor uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Verder krijg je arbeidsvoorwaarden die je naar jouw persoonlijke situatie kunt inzetten:

Overige informatie

Heb je na het lezen van de vacature vragen of wil je gewoon eens een kop koffie komen doen om te inventariseren of dit wat voor je is? Neem dan contact met de unit manager van je dichtstbijzijnde vestiging:

Word je enthousiast van deze vacature? Aarzel dan niet en reageer direct via recruitment@brisq.nl.
Wij laten het aan jou over op welke wijze je jezelf aan ons wilt voorstellen.