Brink Towing Systems, onderdeel van de Brink Group, maakt trekhaken voor voertuigen voor de meeste grote autofabrikanten in Europa. Bij velen bekend als een algemeen after-market product, al dan niet door de dealer voorzien, is het tegenwoordig ook bij veel merken een af-fabriek product, dat als optie op de accessoirelijst is af te vinken. Voor Brink betekent dit dat zij flexibele productielijnen nodig hebben om voor elk type auto een trekhaaksysteem te kunnen produceren en af te leveren aan de autofabrikant. De trekhaak is geëvolueerd tot een geïntegreerd onderdeel van het voertuigsysteem. Brink Group is een van de wereldwijde marktleiders in trekhaken met een wereldwijd bereik, waardoor producten van Brink Group overal ter wereld zijn te vinden.

Sinds december 2018 is Brisq in gesprek geraakt over de ondersteuning van de productielijnen. Dit resulteerde begin 2019 in een eerste opdracht voor een vooronderzoek naar de uitbreiding van zo’n lijn met extra barcode scanners, die worden gebruikt in de eindcontrole van elektrische trekhaaksystemen. In de zomer van 2019 kreeg Brisq het fiat van Brink om het voorgestelde project uit te voeren. De succesvolle uitvoering van dit project heeft geleid tot een uitnodiging van Brink voor een gesprek over verdere samenwerking met Brisq .
Omdat het over het algemeen over vertrouwelijk informatie gaat, worden de projecten onder NDA uitgevoerd. Voor Brisq is dat geen uitzondering, gezien het type klanten dat wij bedienen. Slechts 3 letters maar met een grote betekenis; altijd goed om je te realiseren als je voor klanten werkt.

Als gevolg van deze samenwerking werkt Brisq op dit moment aan 2 nieuwe projecten, waarin zowel de hardware als de software onderdeel is van het project, dat volledig bij ons in opdracht is gegeven. Deze projecten dragen bij aan de verdere optimalisatie van de productielijnen die door Brink is ingezet.

We willen Brink Group dan ook graag bedanken voor het vertrouwen in Brisq om te mogen engineeren aan deze mooie projecten.

http://www.brink.eu